Martea trecuta am terminat cursul de cofetar si am prezentat la examen un tort cu flori, ceva simplu si frumos, nu am vrut sa fie exagerat decorat. Tortul a fost foarte apreciat de colege, dar mai ales de comisia de examinare.
Felicitaaaaaaaaari...!!!!!!!Ma bucur ca ai reusit sa redai asemenea frumuseti si mai ales ca ai devenit si cofetar in toata regula!!!! Ai avut un profesor extraordinar si inca il ai si o sa te bucuri de el mereu...te invidiez dar......numai foarte putin pt ca stiu ca sunteti super oameni si va admir!!! Spor la lucru si zile frumoaseee!!!!
Frumoasa munca, dar imi pare rau s-o spun, ca aceste torturi au o personalitate confuza..D-na Viorica Dinu sau Alexandra Florescu.Nu stiu cine pe cine copiaza dar stiu ca amandoua aveti un talent iesit din comun si ca puteti crea minunatii fara a fi nevoie de influienta celeilalte. Felicitari pentru munca depusa si va doresc sa aveti parte de multa,multa inspiratie. In acest domeniu este necesar.
Nu este vorba de influenta, ci de faptul ca suntem o echipa. O echipa cum multi si-ar dori, mama si fiica. Personalitatea torturilor nu este confuza, ci este foarte clara, a noastra. Multumim pentru aprecieri si te vom incanta in continuare cu creatiile noastre.
Buna Alexandra, as dori sa fac si eu un curs de cofetar, am vazut ca sunt multe scoli, dar as vrea sa merg la una la care chiar sa invat ceva. Ramane intre noi de la mama ta invat cel mai mult, dar ma gandesc ca si la scoala te invata "ceva trucuri" Unde ai absolvit tu? Ai o mama de nota 10. Va multumim pentru tot ce na invatati si astept cu nerabdare raspunsul tau! Felicitari, oricum cred ca i-ai eclipsat de toti la scoala...
Buna Oana! Eu am facut curs de cofetar, insa nu are legatura cu modelajul. La acel curs inveti tehnologia prepararilor si torturilor. Pentru modelaj, tocmai a anuntat mama mea, Viorica Dinu, ca va tine cursuri de modelaj.
Multumesc mult Alexandra, deja i-am trimis un mail doamnei Viorica si astept cu nerabdare un raspuns de la dansa. Ne intalnim pe ...bloguri.Toate cele bune!
Felicitari tr. tort si de asemeni ptr. absolvirea cursului. Bun venit in bresla cofetarilor.
RăspundețiȘtergereMultumesc frumos!
ȘtergereFelicitari! Cu siguranta ai terminat cu brio! Sa o tii tot asa ca sa ne incanti ochii de fiecare data cand intram pe blogul tau.Mihaela (Torino)
RăspundețiȘtergereMultumesc Mihaela! Cu siguranta veti avea ce vedea si pe blogul meu!
Ștergere